Er du til hjemmelavet pasta, så finder du en nem opskrift fra Ankarsrum her - lige til at gå til.
Pastadej
50 minutter
4-6 serveringer
Ingredienser
- 500 g durumhvedemel
- 7 æg
- 3,5 spsk neutral olie
Tip: Det er vigtigt at lade dejen hvile inden den rulles
Sådan gør du
1. Saml din Ankarsrum køkkenmaskine med røreskål, dejrulle og dejkniv.
2. Tilsæt alt melet i skålen og start maskinen ved lav hastighed.
3. Tilsæt et æg ad gangen.
4. Tilsæt olien og træk armen mod midten af skålen efter behov, for at ingredienserne blandes godt. Lås armen 2,5 cm fra siden af skålen, når dejen samles. Sæt et ur til 8 minutter og lad dejen ælte.
5. Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den hurtigt igennem.
6. Dæk den til og lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter
7. Nu er den klar til at blive rullet på din Ankarsrum køkkenmaskine.
God fornøjelse!
Denne opskrift er udviklet af ANKARSRUM