Fagmandens tips & fif

Lav pastadej med Ankarsrum

Er du til hjemmelavet pasta, så finder du en nem opskrift fra Ankarsrum her - lige til at gå til. 

pastadej

Pastadej

50 minutter
4-6 serveringer

Ingredienser

  • 500 g durumhvedemel
  • 7 æg
  • 3,5 spsk neutral olie

Tip: Det er vigtigt at lade dejen hvile inden den rulles

Sådan gør du 

1. Saml din Ankarsrum køkkenmaskine med røreskål, dejrulle og dejkniv. 

2. Tilsæt alt melet i skålen og start maskinen ved lav hastighed. 

3. Tilsæt et æg ad gangen. 

4. Tilsæt olien og træk armen mod midten af skålen efter behov, for at ingredienserne blandes godt. Lås armen  2,5 cm fra siden af skålen, når dejen samles. Sæt et ur til 8 minutter og lad dejen ælte. 

5. Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den hurtigt igennem. 

6. Dæk den til og lad den hvile i køleskabet i mindst 30 minutter

7. Nu er den klar til at blive rullet på din Ankarsrum køkkenmaskine. 

God fornøjelse!

pastabillede

Denne opskrift er udviklet af ANKARSRUM

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Så modtager du de gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.

Din lokale fagmand giver god vejledning
Vi leverer og montere en lang række produkter
Landsdækkende bytteret over hele landet
vi tilbyder 4 års garanti på et stort udvalg af produkter