Fagmandens tips & fif

Google Stadia - en revolutionerende streamingtjeneste til computerspil

Tech-giganten, Google, annoncerede tilbage i marts 2019, at de arbejdede på en streamingtjeneste til computerspil kaldet Google Stadia. Det gjorde de i forbindelse med den årlige spilmesse, Game Developers Conference (GDC), I San Francisco, hvor fagfolk fra hele verden valfarter til.

Med denne tjeneste åbner Google dørene op for en helt ny verden af frihed og muligheder, hvor spilelskere kan tilgå og live-streame nye spil, når og hvor de vil. Google Stadia ændrer således måden, hvorpå vi i dag spiller computerspil, og er intet mindre end revolutionerende for sin tid. Allerbedst kan tjenesten sidestilles med HBO’s og Netflix’ populære platforme for filmelskere. 

Nu er det altså for alvor slut med at bruge tid og penge på at købe fysiske spil i butikkerne, eller hente dem ned på din enhed. Nu kan du i stedet abonnere, og vælge og vrage i et helt bibliotek af computerspil.

Vi tæller ned til lanceringen i november

… Og med det sagt, er det ikke nogen overraskelse, at Googles udmelding efterfølgende har skabt stor spænding og forventning blandt spilelskere i hele verden. Spilelskere som heldigvis ikke skal vente tålmodigt meget længere. Google Stadia lanceres nemlig i USA, Storbritannien og Europa allerede i november 2019! Noget, vi personligt her i El-Salg ser meget frem til.

AdobeStock_193242409

Hvad er Google Stadia?

Når vi skriver, at Google Stadia giver dig friheden til at spille, når og hvor du vil, så skyldes det en lang række faktorer. Ikke nok med, at du med streamingtjenesten slipper for at downloade tunge spil ned på din enhed, da du altid kan tilgå dem direkte fra en browser. Google Stadia gør det også muligt for dig at spille på de skærme, du i forvejen har i hjemmet – hvad end, det er en computer, tablet, smartphone eller et fjernsyn. Det eneste, det kræver, er at du enten har en Chromecast eller en enhed, der er logget ind i Chrome-browseren – for ej at glemme en god internetforbindelse.

Du er på den måde helt uafhængig af gode grafikkort eller en bestemt spillekonsol, og du slipper for at spendere tusindvis af kroner på nye dyre computer-enheder. 

 

Få en unik gaming-oplevelse med Google Stadia

Andre producenter før Google har allerede forsøgt sig med en cloudbaseret spille-platform, men uden at have held med sig. Det er nemlig lidt af en kunst at udvikle en online platform, hvor man kan spille, uden at det sker på bekostning af selve spilleoplevelsen. Dårlig internetforbindelse og 2 sekunders load-tid kan nemlig have katastrofale konsekvenser, når man sidder midt i et hæsblæsende spil mod vennerne.  

Men med Google Stadia får du for første gang en problemfri og glidende spilleoplevelse helt uden forstyrrende afbrydelser. Derudover kan du nyde godt af en uovertruffen opløsning og lyd, da Google Stadia gør det muligt at spille computerspil med op til 60 FPS (billedfrekvens) og 5.1 surroundsound.

Så er der vist kun tilbage at sige god fornøjelse!


 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Så modtager du de gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.

Din lokale fagmand giver god vejledning
Vi leverer og montere en lang række produkter
Landsdækkende bytteret over hele landet
vi tilbyder 4 års garanti på et stort udvalg af produkter