Kom nemt rundt i trafikken på en El-Scooter fra Xiaomi

 


⭐ Eltons hjemmekanal ⭐


Elton har fået sin egen hjemmekanal, hvor han afprøver, og fortæller om nogle af alle de nye og spændende produkter du finder i hos El-Salg.

I denne video tester Elton et "el-drevet fuglebræt"....

Det er gas! -  det er selvfølgelig en af de populære el-scootere fra Xiaomi, der nemt kan foldes sammen og tages over skulderen. 😄  

elton_kunder_xiaomi_stor-1

Xiaomi

Xiaomi Scooter Pro 2 Nordic Edition (20 km)

Kør hurtigt, sikkert og endnu længere med nye Electric Scooter PRO2 Nordic Edition.

Rækkevidde
En imponerende rækkevidde på op til 45 km og en maksimal hastighed på 20 km/t gør at du kan føre dig frem på vejene både hurtigt og smidigt.

Foldbar
El-scooteren kan foldes sammen på blot 3 sekunder. Så du nemt kan tage den med i offentlige transportmidler hvis du skal på en længere tur.

Øvrigt udstyr
Modellen er udstyret med slidstærke dæk med antislip og støddæmpere som gør den behagelig at bruge for at komme frem. Scooteren er også udstyret med et dobbelt bremsesystem, der på det bagerste dæk har en regenerativ bremseskive og foran er den udstyret med et E-ABS-system.

Med cruisecontrol kan du nemt fastholde den ønskede hastighed uden at tænke på at hæve /sænke farten under turen. KERS-systemet lagrer den kinetiske energi under bremsemomentet og konverterer den derefter til drivkraft.

På den store LED-skærm kan du hurtigt få oversigt over hastighed, batteriniveau, kørelængde og køremodul. Nu kan du også tilslutte Mi Electric Scooter PRO2 til Mi Home-appen og følge med på din hastighed og batteriniveau direkte på smarttelefonen. Scooteren er kompatibel med Android 4.3 og fra iOS 9.0.

 

Køb her!

Regler for elektriske løbehjul

Elektriske løbehjul må anvendes på samme veje og områder som en cykel må køre på. Skal du køre med elektrisk løbehjul på offentlig vej, skal du bl.a. overholde disse regler:

•    Permanent lys i form af min. en hvid eller gul forlygte, og en rød baglygte.
•    Lygterne skal kunne ses på min. 300 meters afstand
•    Elløbehjulet skal have mindst én hvid refleksanordning, der er synlig forfra
•    Elløbehjulet skal have mindst én rød refleksanordning, der er synlig bagfra
•    Elløbehjulet skal have mindst én gul /hvid refleks, der er synlig fra siderne
•    Køretøjet må højst kunne køre 20 km i timen ved egen drift
•    Der må kun være én person på løbehjulet

Alderskrav for brug

For at bruge elløbehjul, elektrisk skateboard mv. på offentlig vej, skal man være fyldt 15 år. Personer under 15 år må kun anvende køretøjerne, hvis de er ledsaget af en myndig person eller er på skiltede lege- og opholdsområder.

miljo_xiaomi_stor_adobe

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.