Skånsom tøjvask

Er du glad for dit tøj? - Og vil du gerne passe godt på det?
Pas godt på dit tøj, og vask skånsomt hver gang med Whirlpool. Whirlpool er aktuel med et bæredygtigt vaskesæt bestående af vaskemaskine og tørretumbler.

👉 Vaskemaskine med 10 års motorgaranti 👈
Vaskemaskinen er bl.a. udstyret med damp, så du kan køre Steam Hygiene programmet når dit tøj skal være ekstra rent, eller du kan køre Steam Refresh når tøjet blot trænger til en opfriskning. Vaskemaskinen kommer med en række programmer, der skånsomt vasker alt dit tøj og så har maskinen 10-års motorgaranti.

👉 Tørretumbler med varmepumpe 👈
Skal tøjet en tur i tørretumbleren efterfølgende, tørrer Whirlpools tørretumbler nænsomt dit tøj. Med varmepumpeteknologien reduceres energiforbruget, og maskinen kommer desuden med en række programmer bl.a. til tørring af uld, samt anti-krøl funktion.

👉 4 års garanti hos El-Salg 👈
Hos El-Salg får du hele 4 års garanti på nedenstående maskiner. Læs mere om 4 års garanti her. #DetSguService

VASKEMASKINE 9 KG
NWLCD 963 WD A EU N

produkt_til_landingsside_whirlpool_vaskemaskine-3

En rummelig vaskemaskine med en kapacitet på 9 kg. Maskinen vasker hurtigt og effektivt med en hastighed på 1600 omdr./min og der kan vælges ned til 30 minutters hurtigvask.

 • Dampprogram
 • Eco 40-60
 • Hurtigvask 30 minutter
 • Farvoritprogrammer
 • Garment+
 • Børnesikring
TØRRETUMBLER 9 KG
NTW D 9X2E EU

produkt_til_landingsside_whirlpool_torretumbler-3

En tromle med 9 kg kapacitet i et elegant afskærmet dørdesign. Maskinen er udstyret med varmepumpeteknologi der effektivt genopvarmer luften og dermed reducerer energiforbruget.

 • Varmepumpeteknologi
 • Justerbare tørhedsniveauer
 • Eco bomuld
 • Natprogram som er ekstra stille
 • Anti-krøl
 • Woolmark

 

 

⭐ Eltons hjemmekanal ⭐


Elton har fået sin egen hjemmekanal, hvor han afprøver, og fortæller om nogle af alle de nye og spændende produkter du finder i hos El-Salg.

I denne video viser Elton det lækre vaskesæt fra Whirlpool. 👆👆 

full_size_miljoebillede-1


Dobbelte fordele med damp

Damp er den ideelle løsning, uanset om dit tøj skal rengøres helt i dybden eller bare friskes op. Med funktionen Steam Hygiene kan du vaske ekstra rent, og med Steam Refresh bliver dit tøj hurtigt frisket op.


Woolmark Blue certificeret

Med Whirlpools tørretumbler kommer et særligt program til tøj der er mærket med håndvask-symbolet. Programmet er meget blidt, og minimerer risikoen for at uldtøj krymper eller filtrer.

Læg tøj i, efter at du har startet programmet

Er du typen der lige glemmer et stykke tøj når du har fået startet maskinen? Med Garments+ funktionen kan du pause et program og lægge det tøj i du glemte.

Anti-krøl-funktion og Ecomonitor

Er du træt af krøllet tøj, kan du med anti-krøl-funktionen lade tromlen rotere med jævne mellemrum efter tørringen er slut. Det mindsker krøller og er et smart tilvalg til dig der ikke får lagt tøjet sammen med det samme. Med Ecomonitoren kan du hele tiden se dit energiforbrug og giver dig tip til optimal brug af tumbleren.

whirlpool_logo_hvid

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.