KØB PÅ ELSALG.DK
OG STØT LOKALT

Køber du direkte gennem din lokale EL-Salg butik, eller på elsalg.dk har du mulighed for at elektrikeren/montøren kommer ud og leverer dine varer* - samtidig med at du støtter du lokalt.

 

Din lokale fagmand!

Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968, i dag mere end 160 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne. El-Salg-kæden er også en del af Euronics-kædens internationale indkøbssamarbejde, hvilket betyder, at de lokale El-Salg-butikker allerede nu handler ind sammen med de øvrige 11.000 butikker i Euronics-kæden.

Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer, er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.

Vi står altid klar med råd og vejledning, så er du i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge er du velkommen til at ringe, sende os en mail - eller komme ind i en af vores butikker, så hjælper vi dig videre i processen, så du får præcis det produkt, der passer til dit ønske og dine behov.
 
Eltons-butik-take-away-elsalgdk_hvide-1

 

Din lokale fagmand leverer og monterer

Find telefonnummeret til din lokale elektriker her
- eller kontakt kundeservice på telefon 70201122

 
detsguservice-elsalg-eltons

 
 
*Vi leverer og monterer mod et mindre gebyr. Forhør dig hos din lokale El-Salg elektriker, eller læs mere om vores leverings- og monteringsservice lige her.
 
HubSpot Video
 
 

Velkommen i Eltons butik

Hos EL-Salg har vi et visuelt univers kaldet Eltons butik. Men hvem er denne Elton?

I vores mere end 160 butikker rundt i Danmark har vi nogle af Danmarks førende fagfolk indenfor salg af hårde hvidevare og forbrugerelektronik. Mange af vores ”Elton’er” holder til ude i lokalområderne, hvor deres relationer til de lokale kunder er tæt - ja måske så tæt at de er på fornavn med hinanden, og har en uformel dialog med hinanden. Elton er med andre ord en fagmand med en solid ekspertviden i bagagen, der har fokus på den moderne forbrugers behov og gør det ofte med et glimt i øjet og til konkurrencedygtige priser. Elton øser glædeligt ud med råd og vejledning – og så tilbyder han selvfølgelig også en god service!

 

Kom en tur med ind i Eltons butik

  
 
 
Reklamefilm set på TV.

#detsguservice

 

Hos os er rådgivning gratis.
Vi giver dig vaskeægte service & knivskarp rådgivning! 

GRATIS 4 års garanti

- Se vores 4 års garantiavis

Klik her

Find din lokale butik

- DK største detail kæde

Klik her

Fri fragt på ALLE ordre

- Se vores serviceydelser

Klik her