Køb på elsalg.dk og støt lokalt

Vidste du at elsalg.dk er ejet af vores mange butikker rundt om i hele landet? Det betyder at du stadig støtter din lokale fagmand selvom du handler online!

 

Din lokale fagmand!

Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968, i dag mere end 160 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne. El-Salg-kæden er også en del af Euronics-kædens internationale indkøbssamarbejde, hvilket betyder, at de lokale El-Salg-butikker allerede nu handler ind sammen med de øvrige 11.000 butikker i Euronics-kæden.

Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.

Vi står altid klar med råd og vejledning, så er du i tvivl om hvilket produkt, du skal vælge er du velkommen til at ringe, sende os en mail - eller komme ind i en af vores butikker, så hjælper vi dig videre i processen, så du får præcis det produkt, der passer til dit ønske og dine behov.

Køb på elsalg.dk og afhent i butik

Vælger du "Hent selv" når du køber en vare på elsalg.dk, kan du afhente den i en af vores 170 butikker. Butikken kontakter dig pr. telefon, når varen er ankommet.

Ved afhentningen er det VIGTIGT, at du besigtiger varens stand, idet du ved overtagelse af produktet også overtager ansvaret for den videre transport samt eventuelle transportskader, der måtte konstateres ved hjemkomsten. Ved afhentningen kan der ikke garanteres hjælp til læsning. I forbindelse med hvidevarer er det derfor en god ide at medbringe en person, der kan hjælpe dig.

Der må påregnes en leveringstid på 1-4 hverdage afhængig af det specifikke produkt.
 
Der kan være enkelte butikker, der ikke fører hele vores sortiment og derfor ikke har udlevering af den varekategori du har valgt. Disse butikker vil dog ikke blive vist ved bestilling.
 
Ved enkle varegrupper er "Hent selv" ikke en mulighed. 
Hos os er rådgivning gratis.
Vi giver dig vaskeægte service & knivskarp rådgivning! 

GRATIS 4 års garanti

- Se vores 4 års garantiavis

Klik her

Find din lokale butik

- DK største detail kæde

Klik her

Fri fragt på ALLE ordre

- Se vores serviceydelser

Klik her