Køb Neo QLED TV
- Eksklusivt Samsung-produkt medfølger*

Gyldig fra 16. aug. - 17. okt. 2021

Samsungs Neo QLED 8K og 4K TV passer til dig, der ønsker at opleve billed- og lydkvalitet på et helt nyt niveau. Udstyret med teknologi til knivskarpe detaljer og med billed- og lydtilpasning til dine omgivelser giver disse tv dig mulighed for at blive helt opslugt af det, du ser.

Når du køber udvalgte Neo QLED-modeller, medfølger et eksklusivt Samsung-produkt, som du selv kan vælge.

Køb udvalgte Neo QLED 4K – få et The Frame, JetBot 80 robotstøvsuger, eller Galaxy Tab S6 Lite

Lad tv'et være en del af kunsten med The Frame, opgrader det smarte hjem med en Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi, eller lad robotstøvsugeren holde det rent derhjemme, mens du nyder dit nye tv - valget er dit!

JetBot 80 robotstøvsuger, Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi 64GB, eller The Frame 32" medfølger ved køb af valgfri størrelse af QN91A.

Splash_Q3-Bundle-4K_TV

 

Splash_Q3-Bundle-8K_TV

 

Køb udvalgte Neo QLED 8K – The Sero medfølger

Sero er tv'et, der ikke er begrænset af traditionelle regler. Med en roterende skærm kan du se dine videoer i fuld skærm i både stående og liggende format. Par dit tv og din mobil med et enkelt tryk på kompatible enheder eller med bluetooth, og nyd den imponerende lydkvalitet.

The Sero medfølger ved køb af Neo QLED 8K QN800A i valgfri størrelse.

 

Sådan får du dit produkt:

1. Køb 2021 Neo QLED QN91A eller QN800A i valgfri størrelse, mellem 16. august og 17. oktober 2021, i butik eller online
2. Registrer dit køb på www.samsung.com/dk/offer/neoqled-bundle-2021 senest den 17. november 2021
3. Det valgte produkt vil blive sendt cirka 40 dage efter registrering.
4. Kampagnen gælder 1 gang pr husstand og gælder kun privatpersoner.

Hvis dit valgte gratis produkt bliver udsolgt i løbet af kampagneperioden, forbeholder Samsung sig retten til at tilbyde et af de resterende produkter eller erstatte det gratis produkt med et tilsvarende produkt med tilsvarende værdi.

Når du køber en Neo QLED QN91A hvilken som helst størrelse, er en Galaxy Tab S6 Lite Wi-Fi 64 GB Grey inkluderet (værdi ca. DKK 2.999), eller en JetBot 80 robotstøvsuger (værdi ca. DKK 3.999) eller en Samsung The Frame 32" (værdi ca. DKK 3.999).
Når du køber en Neo QLED 8K  QN800A  i en hvilken som helst størrelse, er en Samsung The Sero inkluderet (værdi ca. DKK 9.999).
Gyldig i perioden 16/8 - 17/10 2021. Gælder kun hos udvalgte forhandlere i Norden. Kampagnen er gyldig en gang pr. Husstand og gælder kun privatpersoner.
 
For at drage fordel af tilbuddet skal du registrere dit køb på Samsung.com senest den 17/11 2021. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Hvis nogle af de gratis produkter bliver udsolgt i løbet af kampagneperioden, forbeholder Samsung sig retten til at tilbyde et af de resterende produkter eller erstatte det gratis produkt med et tilsvarende produkt med tilsvarende værdi.
 
Samsung har ret til at kræve tilbagelevering af det leverede gratis produkt inden for 30 dage, hvis en køber vælger at returnere det købte hovedprodukt. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.