A

Bliv Mesterkok med El-Salg

At blive Mesterkok kræver ikke mindst noget godt udstyr.  Dine fødevarer skal opbevares rigtigt og tilberedes på den rette måde. Her finder du et udvalg af vores hvidevarer fra Gorenje, som om nogen ved noget om at brillere i et køkken. De er nemlig hovedsponsor på Masterchef og du kan blandt andet finde den kombi-dampovn, de bruger i programmet, her hos EL-Salg. 

Se desuden også sæsonens opskrifter fra Gorenje og oplev udvalget af køkkenredskaber fra både Claus Holm og Mette Blomsterberg.

Sæsonens opskrifter fra Gorenje

Opskrift: Sådan tilbereder du de klassiske juleopskrifter i en dampovn

Se opskrift

Opskrift: Sådan laver du søde og festlige brownie juletræer

Se opskrift

Opskrift: Sådan laver du sunde og nemme julesnacks der smager himmelsk

Se opskrift

Madlavning med kombi-dampovn

En dampovn må være enhver amatørkok's drøm! Med Gorenje's kendte kombi-dampovn kan du gøre dine hverdagsmåltider mere spændende, næringsrigt og afbalanceret. Ved brug af damp bevarer maden nemlig smag, aroma, farve og næringsindhold. 

Derudover kan man forberede sous vide i ovnen (her er en vakuumpakker dog nødvendig). Ved sous vide tilberedning lægges dine råvarer i en lufttæt pose, som du derefter tilbereder med damp. 

Med sous vide langtidstilberedes maden ved en lav og præcis temperatur. Du kan både tilberede grøntsager og kød med sous vide, og tilberedningen kan være med til at give selv billige kødudskæringer en god mørhed.  

Gå til produktet

Køkkenserie fra Claus Holm

Udover kok, foredragsholder og forfatter har Claus Holm også udviklet køkkenprodukter til det velsmagende måltid! Opgrader dit køkken med denne køkkenserie, hvor Claus personligt har udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver en detalje.

Hos EL-Salg finder du et stort udvalg af produkter fra den populære kok - Se dem herunder.

Bage- og køkkenudstyr fra Mette Blomsterberg

Er du vild med desserter, så er vores produkter fra Mette Blomsterberg måske noget for dig. Herunder finder du et udvalg af professionelle bageredskaber, som er lækre kvalitetsprodukter fra det professionelle konditorfag. 

Endvidere består vores sortiment fra Blomsterberg også af eksklusive og stilrene gryder, pander og kasseroller fremstillet i kobber og rustfrit stål. De virker på alle typer komfur og med det  flotte design er panderne også oplagt at bruge til servering.

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.