Bliv mesterbager med SteamBake

Smart damp teknologi fra Voss der løfter dit bagværk til næste niveau

voss_logo_hvid_3

Hvad er SteamBake?

Med SteamBake i din ovn eller komfur får du muligheden for, at bruge damp til bagning. 
Bag et sprødt brød, bløde muffins eller en saftig tærte! 

SteamBake skaber en fugtig atmosfære med damp inden for de første 10-15 minutter. Dette giver dejen mulighed for at hæve, og giver en fugtig midte. Tør varme giver efterfølgende brødet den rigtige farve og sprøde skorpe, der gør det gode hjemmebag perfekt. Ovnene er desuden udstyret med pyrolytisk rengøring for et perfekt resultat også selv efter tilberedningen.

 

Sådan får du endnu bedre bagværk

Løft bagningen til et højere niveau - og oplev en større og hurtigere hævning og en sprødere skorpe!

SteamBake kaldes også for PlusSteam. Denne funktion anvender et strejf af damp til at give alle hjemmebagte brød en rigere og mere glansfuld farve, en sprødere skorpe og en lækker blød konsistens. Funktionen sikrer det perfekte bageresultat hver gang. Det fungerer således, at der hældes 2,5 dl. vand fra hanen ind i det kolde ovnrum, hvor der er en fordybning (ovnrumsprægning) til vandet. Derefter kræver det et tryk på en enkel knap for at aktivere dampfunktionen. Der er et varmelegeme under ovnrumsprægningen, som aktivere dampen indtil at vandet er fordampet.  

TRIN 1

Hæld 100 ml vand i ovnrummet i bunden af ovnen.

TRIN 2

Vælg SteamBake program, og tryk på SteamBake knappen.

TRIN 3

Forvarm ovnen i 5 minutter, og bag herefter dit mesterværk. 

Brød opskrift med damp

Lækkert lyst madbrød

Lav et godt brød med en sprød skorpe og god krumme som tilbehør til en god middag :) 

Få opskriften her

I 2018 er det 140 år siden, at VOSS blev stiftet!

Stol på VOSS
Vi sikrer kvaliteten ved at fokusere på det, vi er gode til. Med en historie og erfaring, der går tilbage til Fredericia i 1878, er vi specialister i indbygnings-, kompakt- og dampovne, kogeplader og komfurer. I mere end 3 generationer har vi ikke lavet andet.

VOSS er nem at blive glad for
Brugerfladen er enkel, intuitiv og overskuelig. Dét gør det nemt at få glæde af produkternes mange specialfunktioner i hverdagen – uden en masse brugermanualer. En funktion skal gøre gavn – ikke bare være smart.

VOSS tåler at blive brugt
Vi går ikke på kompromis med kvalitet og holdbarhed.
VOSS holder til både familiens yngste kokketalent, den erfarne madentusiast og familiens hverdagskok, der går i køkkenet og laver mad til mange.

VOSS er tidløst design
Designet er enkelt, tidløst og stilrent. Sådan sikrer vi, at produkterne matcher køkkenet i hele deres levetid
– og ikke bliver et symbol på endnu en overstået køkkentrend. Det gælder både på de gedigne basisprodukter og de avancerede, hightech løsninger.

LOGO

Bageopskrifter

Alt fra brød til lækre kager

TIL DEN KLASSISKE BAGER


Find det rette udstyr

Hos os finder du bageudstyr til, at komme godt i gang med dit næste bageprojekt. Men bageudstyret er naturligvis heller ikke alt - det kræver også nogle gode opskrifter! 

Udforsk udstyr og bageopskrifter

KAGE OPSKRIFT MED DAMP


Lækker fugtig chokoladekage

Denne opskrift giver én 16 cm, fugtig chokoladekage med silkeblødt chokoladefyld - en chokoladekage du kan blive "afhængig" af! ;) 

Opskriften er beregnet til brug af dampovn.

Få opskriften her

 

 

Populært på bloggen


Få fagmandens tips & fif til dagligdagens små udfordringer!

Herunder kan du se de mest populære blog indlæg fra fagmanden lige nu...

FÅ FAGMANDENS TIPS & FIF 

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.