Pas på de ting du elsker - MAKE IT LAST

Giv dit tøj et længere liv med PerfectCare - for en mere bæredygtig fremtid. 

Hvert år smider vi flere tons tøj ud. Den måde vi behandler tøjet på har en markant indvirkning på miljøet. At reducere tøjspild er noget, vi både kan og bør gøre noget ved allerede nu. Derfor har Electrolux udviklet vaske- og tørremaskiner som får vores tøj til at holde længere, og som er mindre belastende for vores planet.

Forstil dig en garderobe, hvor farverne  ikke falmer, tøjet holder form og struktur, silketing der ikke folder og uldtøj der ikke krymper - forestil dig en garderobe, der ser ny ud i længere tid!

PERFECTCARE 700 VASKEMASKINE

vaskemaskine_v2

Med en Electrolux PerfectCare 700 vaskemaskine, har du mulighed for at genopfriske tøjet, i stedet for altid at vælge et vaskeprogram.

PERFECTCARE 800 TØRRETUMBLER

tumbler_v2

Med en Electrolux PerfectCare 800 tørretumbler plejes dit tøj rigtigt.

electrolux_logo 

- En af verdens mest bæredygtige virksomheder

Hos Electrolux står bæredygtighed øverst på dagsordenen. De arbejder ud fra 3 key drivers: Agér bæredygtigt, skab bedre oplevelser og søg forbedringer. De arbejder med innovation teknologi til at skabe løsninger, der reducerer brugen af vand, energi og ressourcer uden at gå på kompromis med det moderne liv.

Vask mindre - og brug damp!

Ofte er hvad hvad dit tøj behøver blot en hurtig opfriskning. Ved at bruge damp sparer du på vandet samtidig med at du forlænger både tøjet og vores plantes levetid. Som en ekstra bonus mindsker du også strygetiden, fordi dampen udglatter alle krøller.

Mange af Electrolux' maskiner har et Steam Refresh-program som damper tøjet i slutningen af vasken, eller når du selv vælger funktionen for at friske dit tøj op.

MAKE IT LAST

Giv dit tøj et længere liv med Electrolux' PerfectCare
- for en mere bæredygtig fremtid.

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.