Julebagning

Er du klar til julebagning? 

 Vi går snart ind i december måned, og duften af nybagte julesmåkager spreder sig, imens de søde fristelser kommer på bordet i mange hjem. 

Med en god røremaskine tager det ingen tid, at bikse familiens yndlings kager sammen, og du kan derfor overlade det hårde æltningsarbejde til røremaskinemaskinen, og i stedet gemme kræfterne til udrulning og formning af kagerne! 

Kvalitet og gode funktioner hos Kenwood 

Med en røremaskine fra Kenwood får du en god køkkenassistent med masser af alsidighed med et stort udvalg af ekstra tilbehør, som kan sættes til flere af maskinerne. Hvis dit valg falder på Kenwood er du sikret en topmoderne, stilfuld og effektiv maskine som aldrig vil svigte dig i køkkenet. 

En hjemmelavet juleklassiker

Fyld kagedåsen op til jul med hjemmelavede vaniljekranse, som er en af julens bedste småkager.  Med de lækre klassiske julesmåkager er julehyggen sikret, og de er tilmed lette at lave selv.

Find opskriften her

Julebag til børn og barnlige sjæle

Pift dit julebag op med de lækre peberkager! Julekagerne er både nemme og sjove at bage, og med en smag af jul er de et hit for hele familien.

 Find opskriften her

Har du styr på julegaverne? 

Julen nærmer sig og julegaverne skal i hus. Derfor har vi samlet  vores mest populære julegave bidéer som inspiration til hvad du kan give i gave til jul.

Få inspiration til julegaver

Populært på bloggen


Få fagmandens tips & fif til dagligdagens små udfordringer!

Herunder kan du se de mest populære blog indlæg fra fagmanden lige nu...

FÅ FAGMANDENS TIPS & FIF 

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.