Nem, hurtig og effektiv rengøring

 

karcher-logo

Med hjælp fra den nye Kärcher gulvvasker får du rene gulve uden besvær!

Sig farvel til gammeldags gulvvask med moppe og spand, og byd den nyeste teknologi indenfor i dit hjem. Kärchers nye ledningsfrie gulvvasker FC 3 er både revolutionerende og imponerende.

 Vi kender alle til beskidte gulve, og for at få dem pæne og rene igen tager vi moppe og spand frem for at kaste os ud i projekt gulvvask. Men gulvvask behøver ikke at blive til et projekt. Med den nyeste teknologi inden for gulvvask sparer du nemlig både på vandet og på kræfterne. 

produktbillede2

5GRUNDE2

1. Innovativ selvrengørende funktion  samt vandbesparende
Sikrer bedre rengøring, fordi der vaskes med rent vand hele tiden. Desuden bruger gulvvaskeren kun 0,4 l. vand til 50-60 m2 gulv. Til sammenligning bruger man typisk 5-10 l. vand ved traditionel gulvvask. 

2. Tørt på 2 minutter
Mikrofiber-rullerne fugtes hele tiden med rent vand, indtørret pletter opløses og det beskidte vand skrabes væk. Rotationen fra rullerne gør gulvskrubben til fortid. Desuden bruger gulvvaskeren væsentlig mindre vand. 

3. Ekstrem fleksibel
Det fleksible led gør det muligt at komme helt ud til kanten, ind i hjørnerne samt under møbler og lignende.

4. Klarer også trapperne 
Det indbyggede litium ion-batteri, giver dig frihed til at kunne tage gulvvaskeren med overalt i hjemmet, og giver dig op til 20 minutters arbejdstid på en opladning. 

5. Kan bruges på alle hårde gulve
Om det er træ, sten eller linoleum så er FC 3 gulvvaskeren kombineret med det rette plejeprodukt den ideelle løsning. Mikrofiber-rullerne efterlader meget lidt fugtighed, hvilket er godt især for sarte parketgulve, der ikke tåler for meget vand. 

miljoebillede