Enhver gamer
fortjener godt udstyr 

Vi har et stort udvalg af gaming udstyr i god kvalitet!

Godt udstyr til gameren


For en vaskeægte gamer betyder det rigtig meget, at udstyret er i orden! Der kan være stor forskel på om du gamer på en almindelig computer eller en computer beregnet til gaming. Derudover kommer også alt udstyret - du vil vel gerne have den fulde gaming oplevelse?

Vi har gaming PC'er, mus, keyboards, headsets, mikrofoner, stole, tasker, musemåtter og diverse ekstra udstyr.

Din lokale El-Salg fagmand er også klar med kompetent rådgivning hver gang - kig forbi og lad os hjælpe med, at finde dit nye gaming udstyr. 

Tag et kig her på siden for, at danne dig et overblik over vores store gaming udvalg, og få vores anbefalinger med på vejen. 

COMPUTER

Få en god oplevelse med den rette computer! 


Uanset om du er gamer på et højt niveau eller det blot bliver til et hygge spil engang i mellem, så ved du, at en god gaming computer er afgørende! Vi anbefaler, at du kigger efter følgende, når du skal købe en gaming computer:
- Grafikkort

- CPU
- RAM
- Disk
- (Netværkskort / skærm / køling)

Du skal tage stilling hvor meget du gamer, og evt. hvilke krav der er i de spil du spiller. 

Vi anbefaler gaming PC'er fra Fourze gaming, som fåes i disse 3 forskellige udgaver: 
- Begynder
- Populær 
- Deluxe 

Vi har naturligvis gamer computere til ethvert budget og behov, og tilbyder desuden også et væld af muligheder for ekstraudstyr. Din lokale El-Salg fagmand står også klar med kompetent råd og vejledning til, at finde din nye gaming computer. 

KEYBOARD OG HEADSET

Sikre dig den ultimative gaming oplevelse 


Med en god gaming computer er du allerede et langt stykke af vejen, men for at få hele oplevelsen er du også nødt til, at være hurtig på tasterne og kommunikere i spillet med god lyd og mikrofon. 

Gaming keyboards

Hvis du er på udkig efter et godt keyboard/tastetur til gaming, skal du overveje hvor godt og hurtigt dit tastetur skal fungere. Vi tilbyder masser af muligheder inden for gaming keyboards i forskellige prisklasser, designs og kendte mærker. 

Switchen er det komponent der registerer dine klik og du skal derfor tage stilling til om det skal være med Membran switch, som er den meste almindelige og billigste type, eller medscissor-switch membran switch, som er den type der typisk sidder i diverse bærbare og flade tasteturer. Sidste mulighed er de mekaniske keyboards, som er meget modstandsdygtigt og kan holde til op mod 60 millioner tastetryk pr. tast. 

Der er også mulighed for, at få et keyboard med baggrundsbelyste taster, som kan være en fordel hvis du gamer i et mørkt rum med dårlige lysforhold. 

 mus_380x264

Gaming headsets 

Fordyb dig i spillet med et godt gaming headset, så du let kan kommunikere og koordinere med dine medspillere. Overvej dine behov og præferencer inden du vælger dine gaming hovedtelefoner. Hos El-Salg har vi mange varianter af gaming headsets, som har forskellige muligheder for indstillinger og ydeevne. Vi er klar til, at hjælpe dig med at finde det rette gaming udstyr i din lokale El-Salg butik. 

MUS OG MUSEMÅTTER

Bevæg dig hurtigt rundt 


Gaming mus

Du vil sikkert gerne bevæge og reagere rigtig hurtigt, når du bevæger dig rundt i spillet.. Netop derfor er det rigtig vigtigt, at vælge en god og effektiv gaming mus
Foretrækker du en trådløs eller en kablet gaming mus? 

Kig efter en høj DPI (Dots Per Inch) og betyder blot i bund og grund hvor hurtig og følsom sensoren i din mus er. 
Jo højere et DPI, jo mindre skal du gøre for at flytte musen i samme længde som på skærmen. Nogle foretrækker måske en mus med lav DPI, hvis de spiller et spil hvor præcision er meget vigtigt. 

Tag et kig i vores gaming kategori og find den rette gaming mus, som giver dig et endnu bedre game!

 computermus_380x264

Gaming musemåtte

Den rette musemåtte kan gøre en stor forskel for dit spil, så kan kan glide let på bordet uden gnidninger. Vi har et stort udvalg af musemåtter i mange flotte designs og forskellige prisklasser, så du kan finde netop den musemåtte som passer til dit gaming behov. Vi står også klar til, at hjælpe dig med, at finde det rette gaming udstyr i din lokale El-Salg butik. 

Populært på bloggen


Få fagmandens tips & fif til dagligdagens små udfordringer..

FÅ FAGMANDENS TIPS & FIF

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.