VIND 2 billetter til
ESL One 2019

25.-27. oktober 2019 i Hamborg

01_Sponsorship_Logo1

 

Vind 2 billetter til ESL-ONE i Hamborg

Den 25-27 oktober danner Barclaycard arena rammerne for det store gaming event ESL ONE. 

Det er tredje år i træk at eventet finder sted og i år er Euronics stolt sponsor af eventet. I den forbindelse udlodder vi to weekendbilletter (Weekend Regular) til ESL ONE. Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen længere nede og deltag i lodtrækningen om de to billetter.

Tilmeld dig konkurrencen inden 30. september 2019.
Vinderen får besked senest 4. oktober 2019 på mail.

 

Dyk ned i en verden af DOTA 2

ESL-ONE i Hamborg er et mega DOTA 2 event, hvor 12 hold kæmper om sejren og den store pengepræmie. 
Her kan man opleve DOTA sammen med tusinder af andre fans. Hver sejr og hver tabte kamp føles meget mere intens, når det opleves i en arena fyldt med passionerede fans. 

Barclaycard arena bliver lavet om til et DOTA univers, hvor der udover gamingmatches på scenen, vil være en masse andre aktiviteter at deltage i. 

DOTA 2 er et multiplayer online battle arena computerspil udviklet af Valve Corporation. 

Hver Dota 2 kamp involverer to hold, begge med fem spillere og en såkaldt "Ancient" (hjertet af holdets base) i hver sin side af banen. Holdene vinder ved at ødelægge modstanderholdets Ancient, som er usårlig indtil et vist antal mål er fuldført. Alle spillere styrer en såkaldt "Hero"-karakter og man fokuserer på at stige i level, skaffe sig bedre genstande og bekæmpe det andet hold indtil én af holdene har sejret.

 
Læs mere om eventet her 
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækning om 2 weekendbilletter (regular) til ESL-ONE 2019

For at deltage i konkurrencen, skal du tilmelde dig El-Salgs nyhedsbrev herunder. Indsend venligst dine kontaktoplysninger inden den 30. september 2019. Aldersgrænse 18 år.

Når konkurrencen er slut finder vi én heldig vinder af de to billetter. Vinderen vil få direkte besked på mail og vil blive offentliggjort i et nyhedsbrev.
 
Værdien af præmien er € 98 og den inkluderer adgang til ESL One Hamborg-arrangementet i Tyskland fra den 25. til den 27. oktober 2019. Præmien inkluderer ikke rejser eller indkvartering. Præmien kan ikke indløses til kontanter.

Ved at deltage accepterer du betingelserne for modtagelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Held og lykke med lodtrækningen!

Udfyld formularen herunder

Enhver gamer
fortjener godt udstyr

- se vores store udvalg til begyndere, øvede og professionelle

Find alt til gaming