Fagmandens tips & fif

Sådan finder du den bedste støvsuger

 

Er der én ting, man ikke kan være foruden, så er det en god støvsuger. Men det kan ofte være svært at finde den helt rigtige. For hvilken støvsuger er den bedste?

Det afhænger i høj grad af dine individuelle behov. For, hvad du anser som en god støvsuger, er ikke nødvendigvis det samme som din nabo. Derfor er det først og fremmest vigtigt, du afgør med dig selv, hvad der betyder noget for dig, inden du går ud og investerer i en ny støvsuger – i hvert fald, hvis du skal finde en god støvsuger, som du kan være glad for i mange år.

Spørg dig selv – skal din næste støvsuger være:

  • Støjsvag?
  • Lille og handy?
  • Ledningsfri?
  • Posefri?
  • Automatisk?

Dan dig et overblik over de forskellige modeller

Der findes i dag rigtig mange forskellige støvsugere på markedet og det gør det svært for de fleste forbrugere at vælge. Kan du nikke genkendende til dette, kan du med fordel læse med her, hvor vi guider dig igennem de forskellige modeller og deres fordele.

Den bedste støvsuger til den travle familie

Er der drøn på dagligdagen og har du sjældent tid til at svinge støvsugeren? Måske du bare synes det er en irriterende opgave, som du helst gerne vil undgå?  Så er robotstøvsugeren den bedste støvsuger for dig. Aldrig har det været nemmere at have et rent hjem. Den bevæger sig let og elegant rundt på gulvet og klarer støvsugningen for dig, så du ikke behøver at løfte en finger.

mieleMiele Scout RX2Den bedste støvsuger til mindre opgaver

Håndstøvsugere er den ideelle til at klare dagligdagens små rengøringsopgaver. Krummer på bordet, i skuffen eller i sofaen fjernes med et snuptag. Den er yderst effektiv og handy, og du slipper for at hive den store klodsede støvsuger frem hver gang, der blot krummes det mindste.

Denne model fra Nilfisk er et godt bud på en nem og effektiv håndstøvsuger.

nilfisk
Nilfisk Handy håndstøvsuger

 

Den bedste støjsvage støvsuger

Støjniveauet på en støvsuger angives i decibel, og fremgår på energimærket. De flestes støjniveau ligger et sted mellem 65 og 85 dB. Jo højere tallet er, desto mere larmer støvsugeren. Fra 75 dB og opefter er det nærmest ikke muligt at føre en normal samtale, mens alt fra 62 dB og ned betragtes som værende en lydsvag støvsuger. 

Er du på udkig efter en af de bedste støjsvage støvsugere på markedet, så er denne model fra Electrolux et rigtig godt bud, da den har et imponerende lavt støjniveau på kun 58 dB.

electrolux-1

UltraSilencer™ ZEN

 

Den bedste støvsuger uden ledning

Med en ledningsfri støvsuger er der ”ingen bånd, der binder dig” og du kommer derfor nemt omkring i hele huset. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du har en stikkontakt i nærheden og du slipper for irriterende ledninger, der skal rulles sammen hver gang, du har brugt støvsugeren.

Denne smarte stangstøvsuger fra Dyson er et godt bud på en ledningsfri støvsuger, da den er nem og handy, samtidig med den har en god sugeevne.

dyson

Dyson V8 Absolute

Find markedets bedste støvsugere hos El-salg

På Elsalg.dk finder du altid et bredt udvalg af markedets bedste støvsugere, og så endda til konkurrencedygtige priser. Sortimenter byder på alt lige fra robotstøvsugere og håndstøvsugere til ledningsfrie og støjsvage støvsugere. Du har derfor rig mulighed for at finde en, som lever op til dine ønsker og krav.

Se udvalg

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Så modtager du de gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.

Din lokale fagmand giver god vejledning
Vi leverer og montere en lang række produkter
Landsdækkende bytteret over hele landet
vi tilbyder 4 års garanti på et stort udvalg af produkter