Det er efterår og vinteren nærmer sig. Det betyder også at det er perfekt suppe sæson. Her kan du få inspiration til hvordan du kan lave en lækker græskarsuppe.
Det skal du bruge:
Ingredienser til 4 portioner
400 g græskar
4-5 kartofler
1 løg
400 ml vand
1 lille tsk kanel
1 tsk salt
1 tsk peber
Tilberedning:
Skræl kartoflerne og græskarret og skær dem ud i mindre tern. Tilsæt en smule olivenolie i en stentøjsgryde og sautér de hakkede løg til de bliver bløde og klare. Tilsæt en smule salt og peber. Kom græskar, kartofler og kanel i gryden. Rør godt rundt og hæld lidt mere en 400 ml vand i gryden, så grøntsagerne bliver dækket.
Lad retten simre ved medium varme i 20 minutter. Når grøntsagerne er blevet bløde, kan du bruge en stavblender til at blende retten, så du får en dejlig cremet suppe. Servér suppen med sprødt brød til.
Velbekomme!
(Suppen kan også fryses ned, så lav endelig en stor position, som kan bruges til en lækker frokost eller nem aftensmad)
Denne opskrift er udviklet af Gorenje