Fagmandens tips og fif

Vælg dit tv - OLED eller LED?

OLED og LED er to forskellige skærmteknologier. OLED står for Organic Light Emitting Diode, OLED, og fungerer ved at hver enkel pixel har sin egen LED-belysning og derfor ikke har brug for baggrundsbelysning. Da hver pixel lyser op uafhængigt af de andre, vil du se mere præcise detaljer, farver og skygger i hver eneste scene med OLED-teknologien. Designmæssigt er OLED-skærmen tyndere end LED-skærmen, da principperne i OLED er mere “simple”. Derfor kan skærmene bygges tyndere og med bedre billede. Den store forskel ligger i det såkaldte “backlight” panel, som bruges i LED teknologien den behøver man ikke i OLED teknologien.

LED er en forkortelse for Light Emitting Diode. Et TV med LED-panel er en videreudvikling af LCD-TV’er, blot med bedre billede og mere energieffektive. LED tv’er mere prisvenlige og har en bedre lysstyrke end OLED, men når ikke samme perfekte sortniveau.

 sonyTV

AF9 OLED 4K Ultra HD TV byder på kompromisløs billedkvalitet ved at kombinere flere af Sonys velkendte teknologier med den næste generations billedprocessor X1™ Ultimate som giver den ultimative 4K HDR-oplevelse. Bag udviklingen af X1™ Ultimate ligger en "not one bit lost"-filosofi, hvilket betyder at signalerne bearbejdes ved ultrahøje bithastigheder og restaureres dermed til den oprindelige kvalitet.  

AF9 er understøttet af Android TV™, som lader dig udforske en verden af film, musik, billeder, spil, søgninger, apps og meget mere. Med stemmesøgningsfunktionen er det let at finde indhold, stille spørgsmål og styre dit tv. Ved hjælp af det indbyggede Chromecast™ kan du ubesværet sende indhold direkte fra din smartphone eller tablet til dit tv. Samtidig giver Google Play™ dig afgang til dine favoritfilm, tv-serier og spil.

Højttalerteknologien Acoustic Surface Audio+™, skaber et rigt lydbillede fra tre aktuatorer og to kraftfulde subwoofere. Dertil gør Acoustic Surface det muligt at udsende lyden direkte fra skærmen, hvilket skaber en fantastisk visuel oplevelse, hvor intet tager fokus fra det overlegne billede.

AF9 kommer i 55” og 65”

Find AF9 OLED 4K Ultra HD TV på elsalg.dk 

 

sonyTV2

XF90 4K HDR LED TV understøtter Dolby Vision™ HDR-format fra Dolby Laboratories, som giver en mere fordybende og engagerende filmoplevelse med imponerende lyse områder, dybere sorte niveauer og levende farver. 

XF90 bruger en ny teknologi – X-Motion Clarity™ – der sikrer, at action-billeder bliver jævne og klare. X-Motion Clarity™-teknologien benytter Sonys egen lokale dimming-algoritme direkte på den bagbelyste LED-skærmfor at styre lysstyrken og optimere dens varighed, så billederne forbliver klare og jævne næsten uden tab i lysstyrke.

TV’et er udstyret med samme billedprocessor som OLED modellerne - X1 Extreme- som leverer virkelighedstro billeder og nuancer i enestående klarhed, farver og kontraster.

XF90 kommer i 55”, 65” og 75”

Find XF90 4K HDR LED TV  på elsalg.dk 

 

Læs mere på produktsiden: https://www.sony.dk/electronics/tv/t/tv

 

sony-logo

 

 

 

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Så modtager du de gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.

Din lokale fagmand giver god vejledning
Vi leverer og montere en lang række produkter
Landsdækkende bytteret over hele landet
vi tilbyder 4 års garanti på et stort udvalg af produkter