Fagmandens tips & fif

Sådan finder du den bedste kaffemaskine til dit behov

 

Vi danskere elsker kaffe! Vi drikker morgenkaffe, formiddagskaffe, aftenkaffe, to go-kaffe. For ej at glemme kaffepauserne derimellem. Rent faktisk er vi det land på verdensplan, som har det tredjestørste forbrug af kaffe. Det er derfor ikke så mærkeligt, at der i Danmark er et kæmpe marked for lige netop kaffemaskiner. Forskellige topproducenter som Moccamaster, Melitta og Havsö har hver deres bud på, hvad der definerer den bedste kaffemaskine.

Men i kraft af, at der findes så mange forskellige modeller på markedet – alle med hver deres smarte funktioner – bliver det kun sværere for forbrugerne at vælge. For hvilken kaffemaskine er mon den bedste?

pexels-photo-373888

Hvilken type kaffemaskine skal du vælge

Står du selv i den situation, at du skal have en ny kaffemaskine? Og synes du også det er svært at navigere rundt i det store udvalg?  Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har brygget denne guide sammen for at gøre din beslutning nemmere.

Her får du et overblik over nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet og en gennemgang af, hvilke funktioner de besidder.

 
Den med de smarte funktioner

Modellen fra Melitta har nogle superspændende funktioner. Den er udstyret med et ergonomisk håndtag og to varmelegemer. Det vil sige, kaffen bliver brygget ved en temperatur mellem 92-96 grader, hvorefter maskinen tempererer kaffen til den perfekte ”drikke- temperatur”. Filterholderen er desuden udstyret med en drypstop-funktion, som automatisk aktiveres, når du fjerner kanden fra varmepladen.

 melitta

Melitta Excellent 4.0 hvid
 
Den med det flotte design ­

Moccamaster har med denne kaffemaskine formået at forene høj kvalitet med et flot, tidløst design. Modellen findes i mange forskellige indbydende farver, så du har mulighed for at finde den, som passer perfekt ind i dit køkken. Den kan brygge 10 kopper kaffe på 6 minutter, og er den bedste kaffemaskine for dig, som sætter pris på æstetik og kvalitetskaffe.

moccamaster

Moccamaster kaffemaskine KBGC982AO-BR


Den med indbygget termokande

Den smarte kaffemaskine fra Havsö har den store fordel, at den brygger kaffen direkte ned i en indbygget termokande. Det vil sige, din kaffe holdes varm i længere tid, og du kan tage den direkte med ind på spisebordet uden først at skulle hælde kaffen over i en anden beholder.  

havso
Havsö Erika 3.1

 

Funktioner, du bør kigge efter i din søgen på den bedste kaffemaskine

I søgen efter den bedste kaffemaskine, er det først og fremmest vigtigt, at du overvejer, hvilke behov du og din familie har i dagligdagen. Nogle vælger kaffemaskiner baseret på bryggetiden og kvaliteten af kaffen, andre på baggrund af designet og funktionerne.

Det er derfor utroligt individuelt, hvilken kaffemaskiner, man foretrækker. Hvad du forventer af den bedste kaffemaskine, er ikke nødvendigvis det samme som naboen.

Alligevel har vi her prøvet at skitsere nogle af de kriterier, som vi selv vurderer som vigtige features.

Funktioner, der kendetegner mange af markedets bedste kaffemaskiner:

·         Timerfunktion

·         Autosluk

·         Manuelt drypstop

·         To varmelegemer

Find din næste kaffemaskine hos El-salg

På Elsalg.dk finder du altid et bredt udvalg af markedets bedste kaffemaskiner til konkurrencedygtige priser. Du er desuden altid sikret professionel vejledning af dygtige fagmænd, så du kan være sikker på at få alle dine spørgsmål besvaret.

Se udvalg

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Så modtager du de gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.

Din lokale fagmand giver god vejledning
Vi leverer og montere en lang række produkter
Landsdækkende bytteret over hele landet
vi tilbyder 4 års garanti på et stort udvalg af produkter