ASKO 5 års garanti 

Asko_logo_wordmark

Få eksklusiv tryghed med 5 års garanti på udvalgte ASKO produkter.

ASKOs løsninger er robuste i deres natur. De er designet til at være pålidelige og bygget til at holde længere med pålidelige materialer og holdbare valg.

Med ASKO 5 års garanti, opnår du altså yderligere 3 års garanti udover de 2 års reklamationsret. Kun gældende udvalgte ASKO produkter købt hos El-Salg.dk eller i en El-salg butik.

Registrer dit produkt: 

Din tryghed og tilfredshed med dit ASKO produkt er vigtig for os, derfor tilbyder vi nu 5 års garanti. Ved køb af udvalgte ASKO produkter fra 1. januar 2020, får du 5 års garanti. For at opnå denne fordel, skal du blot registrere dit køb inden for 8 uger efter købsdatoen.

Registrer dit produkt her: 

 

ASKO_5Y_Warranty_Web

 

Højfunktionelle vaskemaskiner og elegant skandinavisk design

Med udgangspunkt i at forøge livskvaliteten hos den travle moderne forbruger, har ASKO med sine mere end 70 år i branchen udviklet vaskemaskiner der både forskønner hjemmet og giver dig det bedst mulige vaske- og tørringsresultat.

Du har en række fordele når du vasker i en ASKO vaskemaskine. Eksempelvis har vi fjernet den største bakteriefælde i vaskemaskinen, nemlig gummilisten i døren. I stedet har vi erstattet den med vores unikke Steel Seal™ løsning, der eliminerer ophobningen af bakterier da vores låge sidder direkte på tromlen. Det betyder konkret mindre rengøring, ingen sæberester og ingen utætheder.

Opvaskemaskiner med fleksibilitet, stor kapacitet og lavt forbrug

ASKO opvaskemaskiner er ikke mindst anerkendte for deres elegante skandinaviske design, men også for vaskeresultater, der overgår alt, hvad du forventer af en opvaskemaskine. ASKO opvaskemaskinerne er produceret i højkvalitets stål og er levetidstestet i minimum 12.500 timer, hvilket svarer til 20 års brug i hjemmet, før den forlader fabrikken. Dette sikrer den absolut højeste kvalitet.

 

 

Quattro Construction™

Støj- og vibrationskontrol bliver vigtigere og vigtigere, fordi det bliver mere og mere almindeligt at bo i lejligheder med vaskerummet tæt på opholdsområdet. Vores bidrag til bedre forhold for personer, som har deres vaskemaskine tæt inde på livet, hedder Quattro Construction™. Det er et unikt, men simpelt system bestående af fire støddæmpere, som overfører vibrationsenergien fra den yderste tromle til maskinens bundplade.

Hele konstruktionen står faktisk inde i kabinettet, og centrifugering med selv maksimalt omdrejningstal kan ske nærmest uden vibrationer. Quattro-systemet er ekstremt holdbart og forlænger hele maskinens levetid.

Populært på bloggen


Få fagmandens tips & fif til dagligdagens små udfordringer!

Herunder kan du se de mest populære blog indlæg fra fagmanden lige nu...

FÅ FAGMANDENS TIPS & FIF 

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Så modtager du gode tilbud, nyheder samt vores tilbudsavis digitalt.