El-Salgs Advents
kalender

Deltag og vær med i konkurrencen om præmier for flere tusinde kroner!

 

Sådan deltager du..   

Du deltager ved, at tilmelde dig via formularen herunder - så er du automatisk med i konkurrencen hver søndag i Advent.

 

Stort tillykke til vinderen:
Rolf Eriksen fra Charlottenlund 

Se præmien her  

 

forside_gave_2

Stort tillykke til vinderen:
Malene Harregaard fra Holstebro

Se præmien her
 

 

aaben_laage_kenwood

Lågen er åben! 
Der trækkes 1 heldig vinder mandag d. 18. december kl. 9.00 og vinderen kontaktes direkte pr. mail. 

Åben lågen her  

 

forside_gave_4

Vi åbner lågen mandag d. 18. demceber.
Der trækkes 2 heldige vindere fredag d. 22. december kl. 9.00 og vinderme kontaktes direkte pr. mail.  

 

Konkurrencebetingelser:
Adventskalenderen er opdelt i 4 "låger" med forskellige præmier bagved, som afsløres i kronologisk rækkefølge hver mandag fra d. 27. november-18. december 2017. 
Deltagelse i Adventskalenderen foregår ved, at tilmelde sig i formularen. Når man har tilmeldt sig deltager man automatisk  fra dags dato. 
Vinderne udvælges ved tilfældig lodtrækning blandt alle tilmeldinger, og hver vinder modtager umiddelbart efter hver lodtrækning en mail på tilmeldte e-mail. Vinderne har 48 timer til, at svare tilbage pr. mail. Hvis en vinder ikke har svaret pr. mail inden for tidsfristen, trækkes der en ny vinder, som også har en tidsfrist på 48 timer. Alle vindere vil desuden blive offentliggjort på denne side, samt på præmie siden. 
Præmierne kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer, og da varen leveres som en gratis præmie frafalder reklamationsretten.  
Ved tilmelding til Adventskalenderen acceptere du hermed, at vi sender relevant information til tilmeldt e-mail i forbindelse med Adventskalenderen; eksempelvis hver gang der åbnes en ny låge. 
Ved tilmelding til Adventskalenderen har du desuden også mulighed for, at tilmelde dig El-Salgs nyhedsbrev, hvis du krydser tjekboksen af nederst i tilmeldingsformularen. Du kan se betingelser for modtagelse af nyhedsbrev her
 

Har du den rette røremaskine til årets julebagning? 

Vi går snart ind i december måned, og duften af nybagte julesmåkager spreder sig, imens de søde fristelser kommer på bordet i mange hjem. 

Med en god røremaskine tager det ingen tid, at bikse familiens yndlings kager sammen, og du kan derfor overlade det hårde æltningsarbejde til røremaskinemaskinen, og i stedet gemme kræfterne til udrulning og formning af kagerne! 

 

Få inspiration til julebagningen